Bucuresti, 27 mai 2019

RegenHU, lider mondial in producerea de echipamente de bioprintare 3D, va participa in perioada 27-31 mai 2019 in cadrul evenimentului TERMIS EU, ce va avea loc in insula Rodos din Grecia. TERMIS EU reprezinta cea mai mare organizatie din domeniile ingineriei tisulare si medicinei regenerative, promovand educatia, cercetarea, inovatia si responsabilitatea sociala in aceste domenii. Pentru a-si indeplini scopurile, TERMIS EU organizeaza anual o intalnire intre cei mai mari specialisti ai momentului.

In cadrul acestei intalniri, RegenHU va prezenta noul echipament revolutionar 3DDiscovery Evolution, ce poate integra simultan pana la 7 tehnologii de bioprintare, pentru a oferi posibilitatea de a realiza constructii din tipuri de celule sau materiale multiple. Mai multe informatii vor fi disponibile la standul S6 al companiei.

In Romania bioprinterele 3D RegenHU sunt distribuite de Z Spot Media, firma cu indelungata experienta in furnizarea de solutii 3D (atat sisteme de printare, cat si de scanare 3D). Toate modelele de bioprintere 3D sunt disponibile pe site-ul www.bioprintere.ro, echipamentele adresandu-se cercetarii de ultima generatie din domeniul medicinei, farmaciei si ingineriei medicale.